День зосередження парафії св.Миколая в Києві з Пресвятою Дівою Марією з Гваделупе

розміщено в: Новини | 0

Сьогодні, 03 грудня відбувся день зосередження та молитви в нашій парафії. Розпочався він зі Служби Божої, яку очолив о. Павло Вишковський ОМІ. Під час проповіді отець наголосив, що для Бога немає нічого неможливого.
«Неможливо – це не по християнськи. Ми маємо бути християнами та вірити, що для Бога все можливо», – зазначив настоятель парафії.

Сьогодні є річниця беатифікації засновника Місіонерів Облатів Марії Непорочної – св.Євгена де Мазенода, тому після Служби Божої було вшанування його мощей.

Після Служби Божої відбулась конференція, про Пресвяту Діву Марію з Гваделупе та її плащ, яку провадила сестра Ольга зі Згромадження Пресвятої Родини з Назарету. Сестра, наголосила на тому, що Божа Матір завжди з нами, вона нами опікується і накриває своїм плащем . А нам треба лише дозволити їй діяти. Вона готова нам дати все, а від нас потрібно – лише одне. Побудувати храм. В своєму серці. Храм спільноти. Дати місце Їй діяти.

Наголосила сестра і про те, що Марія приходить в цю війну, яка відбувається не тільки в нашій країні, але і в душі. І потішає нас.

Після конференції, мали роботу в групках, де змогли відповісти та обговорити різні питання, зокрема, про молитву , страх та віру під час війни.

Після роботи в групках, мали перерву на чай та спілкування.

Після цього, відбувалась Адорація під час якої, вся парафія молилась на Розарії, а кожен бажаючий міг помолитись під плащем Марії.

Не можна не наголосити, про те, що чоловіки з нашої парафії, зокрема і Лицарі Колумба, після молитви під плащем Божої Матері з Гваделупе, допомогли винести чергові мішки зі штукатуркою з нашого храму, готуючи нашу святиню до храмового свята.

Цей день точно запам’ятається і віримо, що принесе плоди, навіть ті, про які не здогадуємось, бо для Бога немає нічого неможливого.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *