В парафії св.Миколая в Києві постала рада Лицарів Колумба

розміщено в: Новини | 0

Сьогодні, 27 листопада 2022 року в парафії св. Миколая в Києві трапилась визначна подія – було посвячено 18 чоловік з нашої парафії в Лицарі Колумба.

Було неймовірно приємно бачити, перші 3 лавки зайняті нашими новими Лицарями. За ними сиділи їхні дружини, які також були присутні на цій події.

Духовним опікуном Ради Лицарів в нашій парафії став настоятель о. Павло Вишковський ОМІ.

Присутніх до ордену Лицарів приймали регіональний делегат Лицарів – пан Петро Галуга.

Також, поміж нас був присутній великий Лицар Колумба з парафії св.Олександра в Києві пан Віктор Смульський, та представники Лицарів з інших парафій Києва.

Після Служби Божої наступив момент складання присяги, під час якої у Лицарів питали, чи готові вони жити згідно з вірою та принципами моралі. Вони тричі підтвердили своє рішення, так впевнено сказали : «Так!».

Після чого кожний отримав: розарій, зі словами: « Пам’ятай, відмовляти його як найчастіше».

Також вони отримали пам’ятковий значок приналежності до Лицарів Колумба, та Лицарську стрічку. Після цього, регіональний делегат оголосив, що в парафії св. Миколая постає окрема, незалежна Рада Лицарів Колумба.

Однак, ще й досі бракує 3 чоловіків, для повноцінного складу Ради.

Тому заохочуємо інших чоловік приєднатись до Лицарів Колумба, і стати частиною найбільшої чоловічої християнської організації, яка налічує 3 млн. чоловіків у всьому світі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *