ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА VIІ ПАСХАЛЬНУ НЕДІЛЮ (21 – 28 травня 2023)

Римсько-католицька парафія св.Миколая в Києві
Римсько-католицька парафія св.Миколая
в Києві

Сьогодні:

  • Для нас Місіонерів Облатів Марії Непорочної урочистість нашого Засновника св. Євгена де Мазенода. Після Євхаристій можливість вшанувати його мощі.
На тижні:
  • Зараз місяць травень, який посвячений Пресвятої Діві Марії – Матері нашого Господа Ісуса Христа. Тому травневі молебні в честь Богородиці звершуємо щоденно протягом цілого місяця після ранкової Служби Божої та перед вечірньою. Хто не може прийти у храм хай молиться дома Літанією до Пресвятої Богородиці.
  • На цьому тижні з огляду на те що маємо зустріч нашого Згромадження в Обухові, у вівторок, середу, четвер і п’ятницю буде лише одна Служба Божа увечері.
  • Катехеза для дорослих та зустрічі груп згідно плану.
  • В суботу, 27 травня о 13.00 в нашому костелі відбудеться тренінг з надання домедичної допомоги для цивільних в нормальних умовах і включатиме наступні пункти: Контроль дихальних шляхів, боротьба з гіпотермією, серцево-легенева реанімація, безпека. Тренінг проводитеме практикуючий медик-доброволець із Данії (англійською мовою з перекладом). Кількість місць обмежена. Записуватись в захристії.
У наступну неділю:
  • Урочистість Зішестя Святого Духа і завершення Великоднього періоду а також часу Великодньої Сповіді.
Інше:
  • Дякуємо парафіянам, пану Павлу, Станіславу і Костянтину за допомогу цього тижня при нашому храмі. А також тим, хто вчора прибирав наш костел. Просимо й надалі записуватись на прибирання, чергування а також на мандрівку ікони Божої Матері по наших родинах.
  • Бажають повінчатися: Ягофаров Тимур, народжений в Саранську 1963 р., і Ягофарова Ірина, народжена в Житомирі у 1971 р. та Шепшелей Ростислав народжений у с. Личина, Камінь-Каширського р-ну, Волинської обл. та Шепшелей Галина нар. у 1991 році у с. Клекотина, Шаргородського р-ну, Вінницької обл. Кожен, хто знає про якісь перешкоди між цими парами, зобов’язаний повідомити настоятеля.
  • Усіх, що бажають поглибити свою віру і приступати до святих Таїнств, сповіді та Причастя, просимо підійти після благословення до священника.
Дякуємо за кожну молитву та усяку матеріальну допомогу нашій парафіяльній спільноті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *