Готуються до прийняття таїнств!

розміщено в: Новини | 0
У неділю, 25 лютого 2024 року, о. Павло Вишковський ОМІ, настоятель київської парафії св. Миколая, представив парафіяльній спільноті дев’ятьох дорослих осіб, які щотижня вже впродовж півтора року готуються до прийняття святих таїнств.
Цього року, на Великдень, вони вперше приступлять до таїнства Покаяння і Примирення та приймуть до свого серця Євхаристійного Ісуса.
Так зі зворушенням описує цю подію Мирослава Молочко:
Катехези, які я відвідую понад рік, увінчалися цієї неділі обрядом відречення від зла та помазанням єлеєм катехуменів – це важливі ритуали в католицькій традиції. Під час приготування я відчувала глибоке зосередження і особливий стан, кожен момент був сповнений значущості. Ця подія сповнила мене відчуттям духовної сили та захисту, міцного духовного фундаменту для подальшого розвитку віри. Особливу роль у цьому відіграли поручителі, яких кожен з нас обрав на цю Євхаристію. Вони, зі свого боку, вплинули на наше розуміння християнських цінностей та духовне вдосконалення.Обряд, який ми пережили, утвердив кожного з нас на нашому духовному шляху і додав внутрішньої сили та впевненості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *