Наша молодь залучається до благодійного проєкту Карітас-Спес!

розміщено в: Новини | 0

Молодь Києва з парафій св. Миколая, св. Олександра та Воздвиження Святого Хреста Господнього нещодавно відвідала ДДМ в Зарічанах і мала можливість від Карітас-Спес втілити в життя благодійний проєкт: “Серцем до серця з героєм”, який придумали самостійно на самих зустрічах молоді! Ідея проекту заключається в тому, що молодь відвідає госпіталь, де проведе розмову з пораненими солдатами та арт-терапію, а також закуплять подарункові набори для кожного.

Формат зустрічі буде розважальний, будуть проводитись ігри, чаювання, знайомство з нашими солдатами та арт-терапія з студентами-волонтерами.
Попередньо молодь вже мала спільну зустріч, на якій обговорились всі необхідні деталі, розділили обов‘язки і запланували, як саме буде втілюватись в життя цей проект.

Взяти участь також захотіла молодь, яка навіть не була учасниками ДДМ, але підтримала ініціативу  і активно допомагає в організаційних моментах.
Частина з них поїде в госпіталь, в цей час, ті хто не мав змогу приїхати будуть молитись за наших героїв.

Молодь вірить, шо саме це зараз дуже необхідно нашим пораненим солдатам, які мають відчувати і бачити підтримку наших людей!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *