Парафіяни дбають про Божий дім

розміщено в: Новини | 0
24/02/2022 – Цей день напевно залишив слід в серці кожного.
І сьогодні вже 2-га річниця повномасштабного вторгнення рф до України.
Згадуючи, що відбувалось 24 лютого в 2022 році, ми також під час Євхаристії згадали парафіян та друзів парафії, які віддали свої життя за Батьківщину та молились перед Пресвятими Дарами за Україну.
Хоч це сумний день, ми вирішили провести його продуктивно і в нашій парафії відбулась досить цікава толока: ми очищали вежі нашого костелу.
Це була насправді нелегка робота, але як і тоді в 2022 році ми знов об’єднались для спільної справи, працюючи і незважаючи ні нащо радіючи життю.
«Очищення цього слою бруду, дуже схоже з духовним життям», – ділиться роздумами одна з парафіянок. Це як очищення душі від бруду, коли ти очищаєш її – це завжди нелегкий процес. Але коли бачиш результат – то радієш».
«Сьогодні я побачила обличчя Архангела Михаїла. Я вражена – це обличчя нашої України – серйозне , сумне, але готове до подальшої боротьби», – ділиться своїми спостереженнями парафіянка Maria-Teresa Shybanova.
«Я хочу подякувати кожному, хто сьогодні прийшов на допомогу. Ви приділили найцінніше, що маєте – свій час, сили», – зворушено дякує настоятель парафії Pavlo Vyshkovskyi.
Ми переживаємо важкі часи, і можливо далі не буде легше. Але. Бог з нами. Був є і буде. Завжди.
(Джерело: Фейсбук)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *