ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА УРОЧИСТІСТЬ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ (26 травня 2024 р.)

розміщено в: Парафіяльні оголошення | 0

Римсько-католицька парафія св.Миколая в Києві

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ

на урочистість пресвятої трійці

26 травня 2 червня 2024

 

Сьогодні:

  • Cвяткуємо Урочистість Пресвятої Трійці. Прославляемо Одного Бога в Трьох Особах: Отця, Сина і Духа Святого.
  • Після Євхаристії представники Парафіяльної Ради збиратимуть пожертви на замонтування обігріву в нашому костелі. Щиро Вам дякуємо за пожертви.

 

На тижні:

  • У п’ятницю свято відвідин Пресвятої діви Марії.
  • Перша субота місяця, після ранкової Євхаристії, що о 10.00 зустріч Троянд Живого Розарію, Почесної Варти і Друзів Місій.

 

В наступну неділю:

В наступну неділю будемо святкувати урочистість Тіла і Крові Господньої, тобто Боже Тіло. З цієї нагоди буде у нашому храмі лише 2 Служби Божі. Перша о 10.00 вранці на яку запрошуються всі парафіяни, а після неї Євхаристійна процесія  навколо нашого храму. Будемо робити 4 вівтарі для прослави Господа. Перший вівтар на розі біля музичної школи – готують лектори (відповідальна п. Олена Шматіна), другий на розі на території храму готує молодь (відповідальний о. Андрій) третій на розі – готують Лицарі Колумба і усі чоловіки (відповідальний о. Павло), четвертий навпроти бізнес-центру готують – батьки і діти які приступили до Першого Святого Причастя (відповідальна п. Анна Павлова). Усіх хто готують вівтарі вже сьогодні після Євхаристій просимо зголоситися до своїх опікунів. Потрібно молитися про добру погоду. Друга додаткова Євхаристія в наступну неділю для тих, хто не може взяти участь у процесії о 13.30, але просимо усіх бути на першій Євхаристії.

 

Інше:

  • Від наступної суботи розпочинаємо літній розклад Святих Мес. Ранкова Євхаристія буде в суботу о 10.00. І не буде також вечірньої Євхаристії.
  • Усіх, що бажають поглибити свою віру і приступати до святих Таїнств, сповіді та Причастя, просимо підійти після благословення до священника.
  • Дякуємо тим, хто чергував впродовж тижня і складає пожертви на прибирання у скриньку.

 

Дякуємо за кожну молитву та усяку матеріальну допомогу нашій парафіяльній спільноті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *