Адрійки у домініканців!

розміщено в: Новини | 0

Другого грудня в монастирі братів Домініканців відбулася Деканальна Зустріч Молоді, з нагоди приготування до Адвенту, “Андрійки”. Також молодь з нашої парафії брала активну участь у приготуванні зустрічі і під час самого заходу.

Програма була насиченою, молодь мала нагоду з самого початку приступити до Таїнства Покаяння, пізніше разом пережили спільну Євхаристію яку очолив отець Марек Громотка – кармеліт, а отець Лукас Пероззі відповідальний в нашому Деканаті за душпастирську працю з молоддю, виголосив проповідь до молоді.

Потім зразу ж була маленька перекуска, конференція о. Андрія Гавліча ОМІ на тему “Християнська віра, традиції, ворожіння, комерція на свято Апостола Андрія”, в якій отець намагався донести до молоді, важливість, знати історію святого і свята, зберігати християнські традиції і бути пильними на вплітання до свята поганських елементів.

На цьому зустріч не закінчилася, були цікаві конкурси, розваги, спільна вечеря. Дякуємо отцям домініканцям за гостинність за приготування зустрічі особливо отцям Олександру Оріховському, Лукасу Пероззі, іншим отцям та молоді, які були присутні на зустрічі.

За все дяка Господу! Плідного Адвенту всім!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *