Відійшов до Господа член опікунської ради нашого костелу

розміщено в: Новини | 0
З сумом повідомляємо, що у віці 76 років, відійшов до Господа член опікунської ради ВОЛОДИМИР НИКИФОРОВИЧ СТАРЧУК.
Настоятель парафії св. Миколая о. Павло Вишковський ОМІ такими словами згадує пана Володимира: «Упродовж останніх двох років я тісно співпрацював із Володимиром Никифоровичем у справі повернення нашого костелу. Він був дуже працьовитою людиною, фахівцем-науковцем, кандидатом технічних наук, лауреатом національної премії України у галузі науки і техніки.
Усім запам’ятався як дуже щирий, відкритий і простий чоловік, попри те, що колись обіймав високу посаду (начальника управління акціонерного товариства холдингової компанії „Київміськбуд“).
Щотижня по декілька разів бував у нашому храмі, ходив в архіви, досліджував, глибоко переймався петицією та поверненням нашого костелу.
Незважаючи на те, що він не був католиком, проте це була надзвичайно добра людина. Йому дуже залежало, щоб Боже належало Богові. Нехай Господь візьме його душу до раю».
Заупокійна Євхаристія за пана Володимира Старчука відбудеться в костелі св. Миколая в Києві, по вул. Велика Васильківська, 75, у четвер, 29 лютого о 18:30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *