Гуманітарна допомога від парафії св. Миколая рушила в Херсон

розміщено в: Новини | 0

Сьогодні, у другий день свята Різдва Христового, парафіяни св.Миколая завантажували гуманітарну допомогу, яку збирали протягом Адвенту в «Куточку Милосердя» в нашому костелі.

Разом з парафіянами та небайдужими людьми, маємо можливість відправити більше 150 продуктових ящиків, одяг, зокрема термобілизну, яку вчора передав кардинал Конрад Краєвський, засоби гігієни та генератори, які отримали від наших італійських друзів Асоціаціі «Разом можемо» які передали їх нам перед Різдвом.

Також в одну з неділь відбувся благодійний ярмарок в нашій парафії, на якому було зібрано більше 20 тисяч гривень на допомогу Херсону.

Ми вдячні Богові і всім добродіям, зокрема ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат» за допомогу з транспортом та виділенням туалетного паперу для постраждалих у Херсоні.

Загальна вага гуманітарної допомоги зібраної всіма, парафіянами та добродіями,  складає 10 тон.

Всі речі, які були зібрані, особисто передасть настоятель парафії св.Миколая, о.Павло Вишковський ОМІ.

«Ми хочемо поділитись світлом Новонародженого Ісуса, з тими, кому зараз найгірше. З тими, кому так не вистачає світла, тепла, їжі. Ми хочемо показати, що вони не самі. Саме тому, так важливо особисто передати ту, допомогу яку зібрали люди. Жива присутність – це теж допомога.» – зазначає настоятель парафії.

Дякуємо всім небайдужим парафіянам, які сьогодні пожертвували свій час, багато хто відпрошувався з роботи, аби допомогти загрузити гуманітарну допомогу на Херсон.

«Найбільше мене доторкнула молитва наприкінці. Коли ми вже закінчили роботу. Відчувалась ця єдність. Єдність парафії навколо Господа. Це справжнє Різдво» – зазначила, одна з парафіянок, згадуючи сьогоднішній ранок в костелі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *