ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА V НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ (17 березня 2024 р.)

розміщено в: Парафіяльні оголошення | 0

Римсько-католицька парафія св.Миколая в Києві


✝️ ВАЖЛИВІ ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВЕРБНОЇ НЕДІЛІ І ПАСХАЛЬНОГО ТРИДЕННЯ
👇 ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА V НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ
17-24 березня 2024 року
✅ Сьогодні:
Сьогодні третя неділя місяця, традиційно збираємо кошти на електричне опалення нашого костелу. Сума рахунку за лютий, який виставив нам Будинок музики складає 24.630,74 грн., а ще маємо борг 16.139 за попередній місяць. Дякуємо за Вашу підтримку і допомогуа також за пожертву до скриньки перед вівтарем.
✍ На тижні:
У вівторок, урочисть св.Йосипа, покровителя чоловіків. Євхаристії о 10 і о 18.30. Після кожної Євхаристії особливе благословіння для наших воїнів і чоловіків.Після ранкової Євхаристії, з 11.00 по 14.00 в нашій парафії можна буде здати кров для передової. Донорами можуть бути здорові люди від 18 років та від 50 кілограм. За 48 годин до донації не слід вживати алкоголю та медикаментів. Протягом доби перед здачею крові необхідно дотримуватися нескладної дієти, відмовившись від: молочних продуктів; яєць; жирного м’яса, ковбас, копчених виробів; снеків і фастфуду; жирних солодощів. Зранку перед донацією слід легко поснідати — наприклад, кашею на воді та солодким чаєм з печивом. А от каву краще не пити ні перед процедурою, ні після. Від куріння, якщо ви палите, варто утримуватися 2 години перед здачею крові і 2 години після. На донацію просимо записуватись при виході з храму.
Зустріч Парафіяльної та Опікунської Ради в середу 20 березня о 19.15.
У п’ятницю Хресна Дорога після ранкової і вечірньої Євхаристії.
У наступну суботу не буде катехез ані зустрічей груп, але після Євхаристії, яка буде о 10.00 вранці запрошуємо на прибирання нашого костелу і території (чоловіків просимо про погрузку цього мусору з веж на автомобіль) а жінок і молодь про на допомогу з приготуванням Темниці та гробу Господнього.
🌿 Наступної неділі:
Вербна неділя – Муки Господньої. На літургію приносимо для освячення вербові гілки. Буде також можливість придбати гілки в парафії і пожертва з придбання буде призначена на стипендію для семінаристів в Ворзелі.
В наступну неділю буде лише 4 Служби Божі: Євхаристія о 10.00 з процесією, 12.00 (польською.), 13.30 та 18.00. Не буде Євхаристії о 8.30 вранці.
Збиратимемо на Службі пожертвування на утримання Вищої духовної семінарії у Ворзелі.
✝️ Інше:
Після Вербної неділі розпочинається Великий Тиждень з 25 по 31 березня.
Літургія у Великий Четвер, Велику П’ятницю та Велику Суботу о 19.00
(в Велику П’ятницю та Велику Суботу від 15.00 буде можливість Адорації Ісуса та остання можливість Сповіді).
У Неділю Воскресіння Господнього буде також Служби Божі о: 10.00, 12.00 (польською), 13.30 та 18.00. При виході з храму можна взяти картки на випоминки за наших померлих.
Після Пасхальних Свят будемо переживати «Проводи», тому вже можна заповнювати картки та приносити до захристії. Служба Божа за цих померлих буде на Байковому цвинтарі у суботу 6 квітня об 1200. Будемо теж молитися за цих наших померлих від 8 по 13 квітня.
Дякуємо тим, хто чергував впродовж тижня і хто допомагає прибирати наш храм і складає пожертви на прибирання у скриньку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *