Молодь нашої парафії провідує поранених військових

розміщено в: Новини | 0

 

Молодь нашої парафії з о. Андрієм Гавлічем ОМІ відвідувала поранених українських військових в одній із київських лікарень. Представляємо фотогалерею з цієї події та свідчення учасників.

 

Враження від відвідування госпіталю були дуже позитивними. Хлопці швидко влились в колектив, проявили вдячність, яку можна було відчути в їхніх очах. Радість від візитів та подарунків неможливо було б не побачити. Вражали цікаві ігри та смачний солодкий стіл, що додало атмосфери святковості. Ідея дозволити хто хоче, намалювати картину для себе чи близьких була прекрасною, а молодь, взявши в цьому участь, подарувала військовим різноманітні твори мистецтва, що додало значущості цьому заходу. Такі візити дають можливість приносити позитив та підтримку для наших героїв.

 

Максим Савустян, 17 р.

 

 

Ми відвідували військових з колядою і це було дійсно для мене чимось особливим, бо я розуміла, що можу щось приємне зробити для людей, які ризикували своїм життям задля мого, задля того, щоб всі ми жили на вільній землі. Ми не завжди знаємо і уміємо правильно дякувати, але це була та подяка, яку ми зуміли висловити для них. І в очах кожного можна було прочитати «дякуюємо, що пам‘ятаєте і поважаєте нас». Я вірю, що наша молодь робить важливу справу, яка несе за собою великі плоди.
Марія Богославець, 22 р.
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *