Настоятель парафії св. Миколая в Києві разом з гуманітарною допомогою дістались Миколаєва

розміщено в: Новини | 0

З Божою поміччю настоятель парафії св. Миколая в Києві разом з гуманітарною допомогою дістались Миколаєва.

Римсько-католицька парафія св.Йосифа в Миколаєві,  гостино прийняла на нічліг о.Павла Вишковського ОМІ, який прямує з гуманітарною допомогою від  парафії до Херсону.

Те, що позапланово довелось зупинитись в Миколаєві, це  насправді було Боже Провидіння, оскільки ця парафія також потребувала і отримала генератори від нашої парафії, термобілизну від Папи Римського Франциска та інші необхідні речі.

Символічним є те, що зупинка відбулась  саме в Миколаєві, покровителем міста якого є саме святий Миколай.  Також, саме з цієї парафії походять і наші теперішні активні парафіяни. 

Настоятель парафії в Миколаєві отець Олександр TChr разом з сестрами Бенедиктинками Місіонерками які працюють в парафії протягом вечері довго розповідали про солідарність людей у важкі часи.  Розповідали про те як, протягом 3 місяців треба було жити в підвалі.

Про те, як взагалі не було води, а тепер вона сольова. Про те, що ще й досі залишилися замінованими армією рф багато сіл навколо. Про те, як це служити людям в таких умовах.

Незважаючи на страшні часи війни, парафія в Миколаєві  діє. Видно що вона живе і розвивається. І незважаючи ні на що, продовжує служити людям.

Дякуємо Господу за те, що провадить і дає бути Його руками і допомагати тим, хто цього потребує.

І як ті пастушки сповіщати, що Христос Народився !

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *