Учасники Генерального Капітулу Місіонерів Облатів Марії Непорочної молилися за Україну та в намірі повернення святинь Церкві

розміщено в: Новини | 0

 У день масованих обстрілів України ракетами рф, 10 жовтня 2022 року, 115 учасників Генерального Капітулу Місіонерів Облатів Марії Непорочної посилено молилися за мир в Україні. 40-хвилинний молебень очолив о. Павло Вишковський ОМІ.

У каплицю насамперед внесли ікону Божої Матері Володимирської, а учасники Капітулу заспівали пісню: „Боже великий єдиний, нам Україну храни”.

Під час установлення ікони увімкнулася протипожежна сигналізація, проте молитва не припинилася. „Це неочікуваний знак, щоб ми могли уявити, що в Україні вже 230 днів лунають сирени набагато потужніші ніж ця, яку зараз чуємо”, – так прокоментував цю ситуацію о. Павло Вишковський.

Після Літургії Слова пролунали молитовні інтенції за мир в Україні англійською, французькою, іспанською, польською, італійською, португальською, в’єтнамською, а також мовами народів Африки: Лесото і Зулусів.

Не забракло наміру і українською: „Молімося за мир в Україні та світі. Нехай Господь, Цар миру, дарує нашій країні цей довгоочікуваний дар, а також якнайшвидше повернення парафії костелу св. Миколая в Києві та св. Магдалини у Львові”. 

Після кожного молитовного заклику лунало „Радуйся, Маріє” тією самою мовою, що і заклик. Наприкінці була прочитана молитва до Богородиці, якою св. Йоан Павло ІІ молився під час Апостольського візиту в Україну 2001 року, а завершився молебень піснею українською мовою: „Радуйся святая Діво, радуйся святая Мати…”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *